marți, 4 mai 2010

Scopul, mediatizarea si actiunea propriu-zisa a campaniei


In ultimii ani e la moda sa vorbesti despre ecologie, sa scrii si sa citesti despre ce este eco si ce nu. Dupa atata educare si constientizare a sosit, cu siguranta, momentul sa ne punem cunostintele in practica.
E greu? Cu siguranta! Deprinderea de obiceiuri vechi nu a fost niciodata usoara. Nici educatia nu se prinde de oricine. De aceea e nevoie de un efort colectiv, constient, sustinut si motivat.

In data de 21 mai 2010 vom demara cea mai ampla actiune de curatenie si plantare de copaci in Bucuresti. Campania, aflata sub sigla "Un Bucuresti mai curat, o viata mai sanatoasa!" isi propune mobilizarea a peste 1000 de voluntari. Actiunea va incepe la ora 10:00 si se va desfasura simultan in toate cartierele Bucurestiului.
Scopul proiectului va fii constientizarea locuitorilor despre riscurile unui oras murdar asupra sanatatii lor, informarea parintilor despre pericolele generate de existenta gunoaielor si a mizeriei stradale asupa sanatatii copiiilor lor si obtinerea sprijinului si a implicarii autoritatilor.
Vom pune la dispozitia voluntarilor echipamente de protectie, unelte saci menajeri si puieti ce vor fii plantati sub indrumarea specialistilor.
Campania "Bucurestiul vrea sa fie verde!" invita toti reprezentantii mass-media la conferinta de presa din data de 20 mai 2010 si pe toti cei care constientizeaza importanta unui mediu curat sa se alature la actiunea din data de 21 mai 2010. Conferinta de presa va avea loc la ora 12:00 la Ecran Club- Soseaua Grozavesti nr. 82, sector 6, Bucuresti.

Daca vom reusi sa scoatem Bucurestiul din mizeria fizica in care se afla, cred ca meritul va fi al fiecarui bucurestean in parte pentru intelepciunea pe care a avut-o sa nu mai amane nici un moment schimbarea deprinderilor de viata si adoptarea unui comportament curat si ordonat.

Am ajuns in momentul in care vorbele au fost spuse, e timpul pentru fapte. Dupa cum spunea cineva, “Daca nu stii, te invatam. Daca nu poti, te ajutam. Daca nu vrei, te obligam.” Cu siguranta, am ajuns in etapa a treia, in care suntem obligati sa mentinem curatenia si ordinea in jurul nostru. Suntem oblogati de civilizatie si evolutiei.
Mai jos puteti vizualiza filmuletul ce va sustine campania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu